Ce ne dorim de Crăciun?

by 8:56 PM 0 coments

Ce ne dorim de Crăciun? O întrebare aparent simplă dar oare răspunsul să fie la fel de simplu? Săptămâna trecută auzeam o pițipoancă la facultate cum își striga oful în public deoarece părinții ei nu vor să-i cumpere prințesei o mașină de crăciun. Oh, seriously bitch? Oare te-ai gândit vreodată că sunt oameni în lumea asta pentru care o simplă îmbrățișare sau un cadou căt de mic le va aduce o bucurie enormă? Sunt oameni care visează la lucruri mărunte, oameni sărmani care nu-și permit să viseze la un lux ca-n filme și pentru care orice lucru mic dăruit le vor aduce un zâmbet.

Poate dacă am înceta să ne dorim bunuri materiale care oricum nu aduc nicio satisfacție pe plan spiritual și dacă am încerca să ne dorim să aducem bucurie in sufletele altora, atunci am afla cu adevărat ce înseamnă spiritul crăciunului. Ați încercat vreodată să dăruiți în loc să primiți? Nu?! Atunci e grav. Dar niciodată nu e tărziu pentru o faptă bună, mai ales că vine Crăciunul cu pași repezi. 
Cu ajutorul campaniei organizate de gandul.info, acum putem să ajutăm un copil fără posibilități și să fim chiar noi Moșul unuia. Mai multe detalii găsiți AICI 

Unknown

Writer

Eurovision Fan since 2009, student of History and Accounting.

0 coments: