Follow your dreams!

by 6:15 PM 0 coments
    Nu e nimic mai frumos decat sa ai o zi normala lipsita de probleme, sa fi normal si sa nu iesi in evidenta cu anumite chestii. Avand in vedere ca la anul voi sustine examenul de Bacalaureat, nimic nu ar trebui sa imi acapareze atentia si teoretic ar trebui sa ma concentrez asupra studiului si sa evit contactul cu internetul ( care imi "fura" timpul degeaba ) eventual sa-l folosesc doar in scop educational ( deci fara facebook...fara blog ). Ei bine pare usor de zis insa este foarte greu de realizat... am prins drag de acest blog pe care scriu inca din 2010 si vreau din cand in cand sa mai revin si sa mai scriu despre diferitele subiecte care ma intereseaza.
Regret ca nu am ales un profil uman care era mult mai potrivit pentru caracterul meu si am ales un profil real care din pacate prezinta un grad de dificultate foarte ridicat. Matematica - Informatica intensiv Engleza... suna inteligent nu? Ei bine este destul de greu si sper din inima sa promovez examenul de bacalaureat de la anul si sa ma inscriu la o facultate buna.
   In general sunt o fire ambitioasa si incerc sa obtin rezultate bune in toate domeniile chiar daca trebuie sa lupt pana la final. Ma doare inima sa vad cum altii renunta asa usor la lupta si privesc fiecare aspect cu indiferenta si prostie. Daca ne gandim bine avem o singura viata si trebuie sa facem tot ce e posibil ca visele noastre ( macar o parte ) sa devina realitate, chiar daca uneori pare imposibil...credeti-ma e foarte posbil. Evident ca mai si gresim si nu toate vor iesi perfect dar merita incercat ca nu se stie niciodata ce oportunitati apar in fata ta.
  In viata intalnim diferiti oameni cu care trebuie sa colaboram din anumite motive si din pacate nu toti vor fi pe placul tau, incearca sa-ti formezi acel grup al tau cu persoane care te inteleg si vor fi acolo sa te ajute cand ai nevoie. Fereste-te de oamenii superficiali si de acele "specimene" care nu vor decat sa fi o "muza" a carui opinie nu conteaza pentru ei. Personal pot sa spun ca sunt norocos ca am  prieteni extraordinari care sunt alaturi de mine  in orice situatie si sper din inima ca mereu ma vor sustine.
  Asadar, dragi cititori urmati-va visul si nu lasati pe nimeni si nimic sa intervina in planurile voastre. Orice este imposibil poate oricand sa devina posibil doar daca credeti in voi.

Until next time, Florin! :)

Test Blog

Writer

Eurovision Fan since 2009, student of History and Accounting.

0 coments: