Halloween-ul "sună periculos"!

by 1:25 PM 1 coments
  Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Anul acesta am sarbătorit şi eu Halloween-ul alături de prietenii mei şi pot să spun că a fost o distracţie pe cinste! 
 A fost o ocazie perfecta de a lua o mică pauză de la învăţat şi să interpretez diferite roluri şi personaje din lumea mondenă sau doar personaje fictive pline de umor. Personajul principal al serii a fost mimul "Mimi" cu machiajul strident gen Lady Gaga care a făcut senzaţie ( mai mult sau mai puţin înfricoşătoare ). De asemenea Jack Sparrow ( cel fără sabie )  a uimit publicul cu sensibilitatea afişată lui Andreea Tonciu ( piţipoanca serii ). Şi în final Sânziana Buruiană, Puiu şi o musulmancă au îndulcit seara cu mai multe glume şi faze tari. ( Prietenii ştiu de ce ) 
 Le mulţumesc prietenilor pentru o seară extraordinară şi sper că următoarea petrecere va fi la fel de explosivă şi plină de glume. Aici  puteţi vedea de ce Halloween-ul sună periculos.




Def. Halloween (wikipedia)

Anonymous

Writer

Eurovision Fan since 2009, student of History and Accounting.

1 coments:

Casy :) said...

Mimul "Mimi" s-a distrat fain de tot:D